Електронен магазин за натурални хранителни добавки и продукти
Телефон за поръчки: 02 818 48 70

ФЛЕКС КОД / FLEX CODE - НОВА ПО-НИСКА ЦЕНА

  • 39.0000 BGN
    39,00 лв.
  • Харесвания: 4.8 от 5
    Мнения: 4
  • Наличност: На склад

Тип продукт:  Ликуид форми
Производител:  PlantaPol – Испания
Грамаж:  500 ml
Категория : Хранителни добавки
ФЛЕКС КОД / FLEX CODE  - НОВА ПО-НИСКА ЦЕНА

Съдържа 25 - 50 дневни дози!

Флекс Код е дълго търсената формула за здрави и подвижни стави: ликуидна форма, високо терапевтични дози на активните съставки, нискомолекулна хиалуронова киселина Phylcare® с тегло 50 kDa .

Описание

Флекс Код е най-новият и високоефективен комбиниран продукт за лечение на различни болестни състояния на опорно-двигателния апарат. Съчетава по оригинален начин качествата на течната форма, позв...

Подробно

Състав

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Дневен прием - 20 мл; ...

Подробно

Прием

2 по 10 мл дневно, разтворен във вода по време или след хранене. При профилактика: 10 мл дневно, разтворен във вода по време или след хранене. Продължителност на приема: за оптимален...

Подробно

Противопоказания

Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 6-годишна възраст. Да не се използва при непоносимост към някоя от активните съставки.

Подробно

Заболявания

при ставни болки; -скованост и дискомфорт; Повишава размера на движение и функционалния капацитет на ставите при – -дегенеративни ставни заболявания – гонартроза; -коксартроза...

Подробно

Описание

Флекс Код е най-новият и високоефективен комбиниран продукт за лечение на различни болестни състояния на опорно-двигателния апарат. Съчетава по оригинален начин качествата на течната форма, позволяваща оптимална усвояемост и възможност за приемане на максимални дози на основните съставки.

Уникалното предимство на продукта е наличието на нискомолекулна хиалуронова киселина Phylcare® XLW 50kDa, разработена специално под течна форма за орален прием. Тя е надеждна алтернатива на вътреставното инжектиране, с възможност за оптимално усвояване, висок терапевтичен индекс и атравматичност на ставите.

Защо FLEXCODE® е най-ефикасният продукт за здрави стави?

1. Създаден в течна форма, FLEX CODE® е с максимална  усвояемост от човешкия организъм . Това го прави уникален в сегмента "Ставни препарати". Най-често продуктите, повлияващи ставната функция и здравина, се предлагат в твърда форма (таблети или капсули). Това намалява значително тяхната ефективност. Сложната технология на хомогенизация и стабилизация на процеса, патентована от  PlantaPol – Spain, дава възможност да се концентрират високи дози активни вещества в 20 мл дневен прием.

2. Второто качество, което прави FLEX CODE® максимално ефективен продукт, е високата концентрация на активните вещества. На фармацевтичния пазар се предлагат значителен брой продукти за въздействие върху опорно-двигателния апарат. Почти всички включват в комбинация или поотделно активните вещества на FLEX CODE®, но единствено в FLEX CODE®  те са в максимално високи дневни дози със силен синергичен ефект.

3. Единственият продукт на пазара, който включва в състава си нискомолекулна хиалуронова киселина Phylcare® с тегло 50 kDa. Освен че е във форма за орален прием, хиалуроновата киселина във FLEX CODE® е с най-висока дневна дозировка - 90мг. Това гарантира максимално бърз ефект върху Вашите стави.

4. FLEX CODE®  е единствената съвременна алтернатива на вътреставното инжектиране, отличаващо се с атравмичност на ставите , ниски терапевтични разходи и висока продължителност на ефекта от терапията.

Наличен в аптечната мрежа.

Състав

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Дневен прием - 20 мл; брой дневни дози в опаковка - 25

Основни вещества

Количество на основните вещества за дневна доза -

20 мл

Процент от максимално допустимия дневен прием

Глюкозамин Сулфат

1500 mg

*

Хондроитин Сулфат, добит от хрущял от акула

1200 mg

*

МСМ (Метилсулфонил метан)

1500 mg

*

Хиалуронова киселина PHYLCARE® XLW 50 kDa

90 mg

*

Енергийна стойност

28.33 Kcal / 120.39 KJ

 

Протеини

0.16 g

 

Въглехидрати

6.9 g

 

Мазнини

0.01 g

 

* Според RDA не са установени максимално допустими дневни стойности

 

 

Помощни вещества: подсладител (Сукралоза), концентриран натурален лимонов сок, концентриран натурален сок от касис, лимонена киселина, калиев сорбат, вода. Не съдържа млечни продукти, пшеница, глутен, дрожди или царевица.Прием

2 по 10 мл дневно, разтворен във вода по време или след хранене.
При профилактика: 10 мл дневно, разтворен във вода по време или след хранене.
Продължителност на приема: за оптимален ефект се препоръчва продуктът да се приема 3 месеца.

Съдържа 25-50 дневни дози

Противопоказания

Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 6-годишна възраст. Да не се използва при непоносимост към някоя от активните съставки.

Заболявания

при ставни болки; -скованост и дискомфорт; Повишава размера на движение и функционалния капацитет на ставите при – -дегенеративни ставни заболявания – гонартроза; -коксартроза; -спондилартроза; -възли на Бушард и Хеберден; -битови и спортни травми; -изкълчвания; -навяхвания и др.; Подпомага възстановителния процес при възпалителни ставни заболявания – -ревматоиден и псориатичен артрит; -болест на Бехтерев и др.; Може да се прилага и като профилактично средство срещу посочените болести, при възрастни хора както и при активно спортуващи.

Коментари

Мнения

Наистина е здраве. БЛАГОДАРЯ ВИ! от Таня Големанова
Оценка
Аз съм на 51 години и като повечето жени имам оплаквания свързани с остеопороза, болки в ставите, когато времето се разваля. Мои познати ми препоръчаха вашите хранителни добавки и реших да пробвам първо с Flex Code. Пия го вече 3-ти месец и наистина има много голям ефект. Честно казано не вярвах, защото съм пробвала много неща, но без особена полза. Неприятните усещания като болки намаляха значително, и вече не се чувствам така скована както преди. Едно голямо БЛАГОДАРЯ ви казвам. И благодаря за отделеното време!

Големанова
Много добро от Vasilev
Оценка
Продукта е супер, имах травма от лежанката, но вече съм много добре и FlexCode ми позволи да метна 145 от лежанката !!!! Евалата!!!
Ефект от Юзер
Оценка
Продукта определено има ефект..
След двумесечен прием чувствам осезаемо облекчение на проблем с колянна става / наченки на гонартроза/, като не съм си давал почивка. Туризъм , колоездене и футбол.
Сиропа е приятен на вкус. Не съм констатирал странични ефекти.
Качество от Николай Кръстев
Оценка
Готино е, че във Флекс Код няма летливи вещества и дозичката може да престои предварително подготвена.

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Оценка