Електронен магазин за натурални хранителни добавки и продукти
Телефон за поръчки: 02 818 48 70

Ликуид Оф / Liquid Off

 • 22.0000 BGN
  22,00 лв.
 • Харесвания: 4.0 от 5
  Мнения: 14
 • Наличност: На склад

Тип продукт:  Ликуид форми
Производител:  Plameca – Испания
Грамаж:  250 ml
Категория : Хранителни добавки

Заболявания

Затлъстяване
Ликуид Оф / Liquid Off
Дренатор в течна форма - освобождава задържаните течности и токсини от организма.

Описание

Мощен дренатор в течна форма, който бързо освобождава задържаните течности и токсини без да нарушаваестествения воден баланс на Вашето тяло.

Съдържа бил...

Подробно

Състав

Съдържание течни екстракти от:

Подробно

Прием

Разтворете 20 мл. от съдържанието в литър и половина вода, и изпийте течността в продължение на деня. Продължителност на приема: един месец. При повторна проява на сипто...

Подробно

Противопоказания

Противопоказания: Не са познати при препоръчителната доза За оптимални резултати при редукция на тегло се препоръчва комбинация с Форс Лийн.

Подробно

Изследвания

Продуктова монография LiquidOff

Подробно

Описание

Мощен дренатор в течна форма, който бързо освобождава задържаните течности и токсини без да нарушаваестествения воден баланс на Вашето тяло.

Съдържа билкови екстракти, стимулиращи детоксикацията на организма посредством ускоряване на чернодробният и бъбречен дренаж

Подходящ при:

наднормено тегло

отоци в крайниците, лицето и корема

целулит

високо кръвно

 

 


 

Задържането на течности е сериозен здравословен и козметичен проблем, който най-често се изразява в подути крайници, лице и корем. Liquid Off е дренатор в течна форма, който бързо освобождава задържаните течности и токсини без да нарушава естествения воден баланс на Вашето тяло. Liquid Off има комплексен подход при решаване на проблема със задръжка на течности. Внимателно селектираните растителни екстракти имат троен ефект: дренаж, детоксикация и отслабване. Това се постига чрез активиране на чернодробен, бъбречен и циркулаторен механизъм. Liquid Off естествено подпомага правилната бъбречна и чернодробна функция, основа за постигане на добри резулатати при второстепенни терапии.

Liquid Off е комбинация от внимателно селектирани растения и билки, действащи по-най добрия начин за постигане на троен ефект - дренаж, детоксикация, отслабване.

Ефектите на всяка от съставките са изброени по-долу:

 • Artichoke (артишок): дренаж, черен дроб
 • Boldo (Болдо): черен дроб, дренаж
 • Horsetail (полски хвощ): дренаж, реминерализация;
 • Maize (царевична свила): дренаж
 • Rosemary (розмарин): дренаж, черен дроб
 • Red grapevine (червена лоза): циркулация, уринарен антисептик

Artichoke (артишок): дренаж, черен дроб

Артишокът е богат на баластни вещества, калий, калций, фосфор, магнезий, желязо, натрий, витамин А, В1, В2, С; освен това съдържа белтъчини, мазнини, въглехидрати и ниацин. Особено богат е на цинарин, който е мощен антиоксидант, той се свързва със свободните радикали, участващи в процесите на окисление на липидите (нарушаване на жизнената активност на клетките в резултат на увреждане на клетъчната мембрана). Най-засегнати се оказват клетките на сърцето и черния дроб. Въздействайки именно върху черния дроб, този антиоксидант стимулира отделянето на отпадъчни продукти, оказва пикочогонно действие и ускорява процесите на извличане от организма на излишните течности и соли.

Boldo (Болдо): черен дроб, дренаж

Болдото стимулира чернодробната активност и жлъчния поток. Билката се прилага като лечебно средство при камъни в жлъчката и черния дроб или болки в жлъчния мехур. Тъй като е лек уринарен антисептик и успокояващо средство, болдото е ефективно при лечение на инфекции като цистит, също разстройство на стомаха и киселини. Болдото е едно от най-популярните мексиканско-американски лечебни средства. Използва се за лечение на широк спектър от заболявания, включително и за облекчаване на ревматизъм и воднянка. Широко е разпространено в Централна и Южна Америка за лечение на стомашно-чревни проблеми. Листата са лек диуретик, холеретик и тоник за кръвта.

 Horsetail (полски хвощ): дренаж, реминерализация;

Полският хвощ има силно диуретично, детоксикационно (особено по отношение на оловото и други тежки метали), противовъзпалително и кръвоспиращо действие. Често се използва при отоци, предизвикани от нарушения в кръвообращението, при възпалителни процеси в отделителната система както и при плеврити. Съдържа стероидния сапонин еквизетин; флавонови и флавонолови гликозиди, производни на кверцетина, кемпферола, изорамнетина, лутеолина и апигенина; 6—10% силикати, по-голямата част от които са разтворими във вода.

Билката Полски хвощ е най-добрият източник на натурален силициев диоксид, на флавоноиди, каротин (провитамин А), витамин С и други. Повишава нормалния тонус, еластичност и пропускливост на кръвоносните съдове. Полският хвощ изчиства организма от натрупано в него олово. Билката влияе благоприятно при високо артериално налягане, отоци, кръвотечение от носа, бъбречнокаменна болест и др. Употребата на Полски хвощ също благоприятства функцията на бъбреците.

Maize (царевична свила): дренаж

Царевичната свила е доказан диуретик, който е ефикасно и безвредно средство за отслабване. Помага за справяне с подкожните мазнини, като подтиска апетита и създава чувство за ситост. Царевичната свила се прилага и за намаляване нивото на холестерола в кръвта, което, ако е съпроводено и с подходяща диета, бързо и ефективно улеснява борбата с излишните килограми.

Също се препоръчва при болки и възпаления на бъбреците, за укрепване на стените на капилярите и кръвоносните съдове, при жлъчни застои. 

Rosemary (розмарин): дренаж, черен дроб

Розмаринът съдържа танин и етерични масла. Той има антибактериално, противогъбично, антиоксидантно, успокоително, тонизиращо и дезинфекциращо действие. Розмаринът се използва при лечение на храносмилателна система – подобрява храносмилането, има тонизиращ и успокояващ ефект върху храносмилателните органи; чернодробни състояния – подобрява функцията на черния дроб, стимулира отделянето на жлъчка;

Red grapevine (червена лоза): циркулация, уринарен антисептик

Благоприятства  микроциркулацията и пропускливостта на съдовата мрежа. Притежава широк спектър антиоксидантни характеристики. Помощно    средство    при    проблеми    с    вените    и    за  премахване    на    умората    и    отоците    в    крайниците.   

Листата на винената лоза съдържат концентриран коктейл биоактивни полифеноли и антоцианозиди, които подобно на лековитите вещества в дивия кестен, тонизират съдовата стена, стимулират изграждането на колагена, пречат на слепването на кръвните плочици и действат като антидот на атеросклеротичния процес. Червеният лозов лист е популярен лек при проблеми с вените. Повлиява благоприятно варикозни и трофични язви, благоприятства микроциркулацията и подобрява пропускливостта на съдовата мрежа. Освен специфичния съдов ефект, червеният лозов лист притежава широк спектър антиоксидантни лечебни характеристики: той е имуномодулатор, противовъзпалителен, антиалергичен и антиканцерогенен агент с общо подмладяващо и хармонизиращо въздействие върху човешкия организъм.

Забавената обмяна на веществата и нарушеният баланс в организма са сериозни предпоставки за появата на проблеми с наднорменото тегло. Пречистващият ефект на Liquid Off осигурява чернодробен и циркулаторен ефект, който спомага за освобождаване на задържаните течности и пълната детоксикация на вашето тяло.

Състав

Съдържание течни екстракти от:

В максимална дневна доза 20 ml

В 250 ml

Листа на Артишок (Cynara scolymus L.)

Стъбла на Полски хвощ (Equisetum arvense L.)

Листа от Болдо (Peumus boldus Molina)

Царевична свила (Zea mays L.)

Листа от Розмарин (Rosmarinus officinalis L.)

Листа от червена лоза (Vitis vinifera L.)

400mg

400mg

 400mg

 400mg

 266mg

 134mg

5000mg

 5000mg

 5000mg

 5000mg

 1330mg

 670mg

Помощни вещества: Лимонена киселина, подсладител, карамел (оцветяващ агент), калиев сорбат (консервант).

Прием

Разтворете 20 мл. от съдържанието в литър и половина вода, и изпийте течността в продължение на деня.

Продължителност на приема: един месец. При повторна проява на сиптомите да се възобнови приема.

Противопоказания

Противопоказания: Не са познати при препоръчителната доза

За оптимални резултати при редукция на тегло се препоръчва комбинация с Форс Лийн.

Коментари

Мнения

Предупреждение за продукта Liquid Off от Дида
Оценка
Пих го заедно със сита ми повече от месец. много добре се чувствах, първите дни ме боляха долу краката, но после се чувствах 6. Но след време, менструацията ми беше нещо като кръвоизлив и траеше 10 дни. беше кошмарно първите дни. Не зная дали се повлия от према на билките. До този момент нямах никакви проблеми.
въпрос от петрова
Оценка
Моля за информация, какъв е грамажът на опаковката
имам въпроси от ПЕНКА
Оценка
БИХ ИСКАЛА ДА ЗНАМ КАКВО Е КОЛИЧЕСТВОТО НА ЕДНА ОПАКОВКА.МОЖЕ ЛИ ДА ПУБЛИКУВАТЕ МЕЙЛОВЕТЕ НА ДОВОЛНИ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ЗА ДА ВЛЕЗНА Ж КОНТАКТ С ТЯХ pberry@abv.bg
сиропа от Златка
Оценка
Аз не съм доволна
Здравейте от Златка
Оценка
Аз тежах 85 кг преди да започна да пия сиропа.Пих го четири дена и се отказах защото сега тежа 90 кг.
20ml(три капачки) от Златка
Оценка
Здравейте.Аз също искам да отслабна ,защото пробвах диети ,тренировки съчетани с най-различни хапчета и без резултат.Видях коментарите за този продукт и реших да пробвам тъй като виждам ,че хората са доволни.Да...добре.Поръчах го но не можах да разбера едно нещо....Защо преди да започна да пия този сироп тежах 85кг а сега съм 90.Не съм си променила режима на ядене,не ям по много,съобразявам се какво ям а дефакто дебелея.
20ml(три капачки) от zlate83
Оценка
Днес пристигна и моят сироп.Само,че имам въпрос.Тук в приема пише 20 мл(три капачки) а в сиропа си има мерилка.Колко и какво да слагам? Бихте ли ми казали .
Отслабването! от Димитър Топалов
Оценка
Направо се родих, когато купих за жена ми този продукт. Жена ми постоянно иска да отслабва, после все качва килограми и е в кофти настоение. Направо вече ми омръзна да я слушам как иска, а не може, как е дебела и как не може да се понася и корема и бил голям и се чувства подута , и не може да си махне пръстените... Ужас! Е просто ви благодаря на 100% Вашите хранителни добавки направо ми направиха живота щастлив! Най-накрая жена ми успя да се справи с този проблем и отслабна и си задържа килограмите. Сега пие и ForsLean, което мисля, че и действа много добре!
Перфектно е преди лятото! от Краси Павлова
Оценка
Всяка година качвам няколко килограма по празниците, от които не мога да се оттърва, а е много кофти през лятото, защото искам да съм в перфектна форма. Много се радвам, защото от както пия Liquid Off се чувствам много по-лека и не задържам вода. А най-важното е, че съм много енергична и се чувствам в отлична форма.
Много съм доволен от Mitko
Оценка
Супер е, успях да сваля 4 килограма без да си давам никакъв зор. Страхотен продукт за отслабване. Препоръчвам!
Добре че беше Liquid Off! от Добромир Асенов
Оценка
Не знам дали ще ме разберете, но имам нужда да споделя с всички мъже, които се сблъскват с този проблем... всеки ден. Писна ми жена ми всеки ден да ми прави истерии, че е дебела, че имала целулит, че пръстите и са подути и т.н. И аз се принудих да и потърся и да и купя нещо, което да и помогне и да спре да ми циври! Пробвала беше преди това всякакви боклуци и нищо не и помагаше. Взех Liquid Off случайно, покрай моите продукти, които си поръчвам по принцип от тук. Изпи вече една опаковка и просто, както тя твърди има голям ефект. Поне сега е доволна. Каза ми,че много лека се чувства, не е подпухнала, а и да ви кажа честно за мен е чудесно, защото е в доста по-добро настроени е от преди.
Отслабнах с 10 килограма, благодаря Ви! от Живка Димитрова
Оценка
Много Ви благодаря! На целият ви екип и на хубавите хранителни добавки, които продавате. Успях да отслабна за 2 месеца с 10 килограма, имам още да свалям, но съм изключително доволна. Разбира се освен,че пих Liquid Off спазвах и хранителен режим. Ям повече зеленчуци и месо, спрях сладкото и белите брашна, ям по-малко хляб и реших да се разхождам до работа всеки ден. Знам, че е важно отслабването да става точно по този начин, а този път съм решена да успея! Ликуид Оф ми помогна много в изхвърлянето на токсините и излишната вода, и целулитът ми вече почти не се вижда. Благодаря Ви още веднъж! А аз продължавам напред и нагоре!
Доволна съм от Катя
Оценка
Много добър продукт за отслабване. Винаги си купувам хранителни добавки само от вашия магазин, защото всеки път оставам много доволна и от обслужването и от качеството на продуктите. С този продукт също не сбърках. Мерси!
Отслабване от Никола
Оценка
Жена ми е изключително доволна Liquid Off - за 1 седмица свали 2,5 кг, без да променя режим. Супер е за детоксикация и отслабване.

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Оценка